NEW YEAR’S DAY LUNCH
 

Champagne Louis Roederer, Collection 245

 

 

 Βελουτέ κολοκύθας, βασιλικό χτένι, γαρίδα, τσιπς πράσου.

Pumpkin velouté, king scallop, shrimp, leek chips.

 

Λαχανοντολμάδες με σάλτσα αυγολέμονο, άνηθο και σχοινόπρασο.

Τζιγεροσαρμάδες με σάλτσα δεντρολίβανο, κρέμα από πατάτες στον φούρνο.

Χριστουγεννιάτικη σαλάτα, ρόδι, ξινόμηλα, brie, καρύδια πεκάν.

 Traditional stuffed cabbage leaves with “avgolemono”, dill and chives.

Tzigerosarmades”, suet stuffed with mince, rosemary sauce, roast potato cream.

Christmas salad, pomegranate, green apples, brie, pecans.

 

Ριζότο με μανιτάρια του δάσους, σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι, 

σάλτσα τρούφας, θυμαρίσια γραβιέρα.

Wild mushrooms risotto, slowly cooked veal, truffle sauce, gravierawith thyme.

 

 

Σιγομαγειρεμένο ζαρκάδι αρωματισμένο με κέδρο, 

κρέμα κολοκύθας, κυδώνια ποσέ, σάλτσα ρόδι. 

Slow cooked venison infused with juniper, pumpkin cream, 

poached quince, pomegranate sauce.

 

ή / or

 

Μαύρος χοίρος, κρέμα εσαλότ, baby πατάτες, σπαράγγια, 

μανιτάρια, σάλτσα porcini.

Black pork, shallot cream, baby potatoes, asparagus, mushrooms, porcini sauce.

 

ή / or

 

Bavette Black Angus, νιόκι αρωματισμένα με δεντρολίβανο, 

σπαράγγια, μανιτάρια, σάλτσα gravy.

Bavette Black Angus, gnocchi flavored with rosemary, asparagus, mushrooms, gravy.

 

 

Pâte à choux, patisserie μανταρίνι, κρέμα γιαούρτι, 

κάστανο, φουντούκι, sorbet μανταρίνι. 

Παρφέ αρμενοβίλ, σοκολατένιος κορμός, κραμπλ πραλίνας, 

φιστίκι Αιγίνης, τζελ σμέουρο, σάλτσα σοκολάτας. 

Κρέμα τιραμισού, cookies, γκανάς σοκολάτας, μασκαρπόνε, 

crue de cacao, φραμπουάζ, παγωτό βανίλια.

Pâte à choux with mandarin pastry cream, yogurt cream, 

chestnut, hazelnut, and mandarin sorbet.

Parfait ‘armenoville’, chocolate log, crumble praline, pistachio from Aigina,

 raspberry gel, chocolate sauce.

Tiramisu cream, cookies, chocolate ganache, mascarpone, crue de cacao, 

raspberry, vanilla ice cream.

 

Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα

Christmas sweets

 

Τιμή κατά άτομο / Price per person 100€

 

 

 
NEW YEAR’S EVE REVEILLON
 

 

 

Ώρα προσέλευσης

Time of Arrival

21:30

 

Ώρα έναρξης

Service starts at

22:00

 

Τιμή κατά άτομο

Price per person

200€

 

Χαβιάρι, μους αυγοτάραχου, tartelette.

Caviar, bottarga mousse, tartelette.

 

Hamachi ceviche, karashi miso, μαύρη τρούφα.

Hamachi ceviche, karashi miso, black truffle.

 

Nigiri γαρίδας, brick, αβοκάντο.

Shrimp nigiri, brick pastry, avocado.

 

Ταρτάρ μόσχου, brioche, κάστανο.

Beef tartare, brioche, chestnut.

Champagne Louis Roederer, Collection 245

 

Βελουτέ αστακού, καβούρι, χαβιάρι, προζυμένια κρουτόν,

crème fraîche, λάδι μπούκοβο.

Lobster velouté, crab, caviar, sourdough croutons, crème fraîche, bukovo oil.

 

Φιλέτο γλώσσας meunière, γαρίδες, υφές κουνουπιδιού, υφές παντζαριού.

Sole fillet meunière, shrimps, cauliflower textures, beetroot textures.

 

Gyoza με Χριστουγεννιάτικη γέμιση, κουκουνάρι,

κάστανο, κρέμα κολοκύθας, σάλτσα yakitori.

Gyoza with Christmas filling, pine nuts, chestnut, pumpkin cream, yakitori sauce.

 

Ζαρκάδι μαριναρισμένο σε κέδρο, λαχανάκια Βρυξελλών,

πουρές παντζάρι, κάστανο, κυδώνι, σάλτσα παντζάρι.

Marinated venison with cedar, Brussels sprouts, beetroot purée,

chestnut, quince, beetroot sauce.

ή / or

“Tournedos Rossini”, foie gras Rougie, κρέμα γλυκοπατάτας, βασιλομανίταρο, σπαράγγια, μαύρη τρούφα, σάλτσα Champagne Cognac.

“Tournedos Rossini”, foie gras Rougie, sweet potato cream, king mushroom,

asparagus, black truffle, Champagne Cognac sauce.

 

Paris Brest , patisserie μανταρίνι, κρέμα γιαούρτι,

κάστανο, φουντούκι, sorbet μανταρίνι.

Paris Brest with mandarin pastry cream, yogurt cream,

chestnut, hazelnut, and mandarin sorbet.

 

Mignardise

 

 
NEW YEAR’S EVE LUNCH
 

Champagne Louis Roederer, Collection 245

 

 Arancini κατσικίσιου τυριού, μαύρη τρούφα.

Μοσχαρίσιο φιλέτο ταρτάρ,  μαύρη τρούφα, αυγό κονφί, 

μαγιονέζα τσίλι, κάπαρη,  τραγανή πατάτα.

Nigiri Picanha Wagyu, πικάντικη μαγιονέζα, πικλα simeji, σχινόπρασο.

Nigiri Φιλέτο Limousinbéarnaise, φύλλο χρυσού, χαβιάρι.

 Goat’s cheese arancini, black truffle.

Steak tartar, black truffle, egg confit, chili mayonnaise, capers, crunchy potato.

Wagyu Picanha nigiri, spicy mayonnaise, pickled shimeji, chives.

Limousin Fillet nigiri, béarnaise, gold leaf, caviar.

 

Βελουτέ σελινόριζας, σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι, θυμάρι, 

πράσινο μήλο, χώμα μπέικον, καπνιστό τυρί Μετσόβου.

Celeriac velouté, slowly cooked veal, thyme, green apple, bacon crumbs, 

smoked cheese from Metsovo.

 

Λαχανοντολμάδες με σάλτσα αυγολέμονο, άνηθο και σχοινόπρασο.

Τζιγεροσαρμάδες με σάλτσα δεντρολίβανο, κρέμα από πατάτες στον φούρνο.

Χριστουγεννιάτικη σαλάτα, ρόδι, ξινόμηλα, brie, καρύδια πεκάν.

 Traditional stuffed cabbage leaves with “avgolemono”, dill and chives.

“Tzigerosarmades”, suet stuffed with mince, rosemary sauce, roast potato cream.

Christmas salad, pomegranate, green apples, brie, pecans.

 

Μπούτι πάπιας Rougié κονφί, κρέμα εσαλότ, πλιγούρι, 

λαχανάκια Βρυξελλών, σάλτσα μανταρίνι. 

Rougié duck leg confit, shallot cream, bulgur, Brussels sprouts, mandarin sauce

 

ή / or

 

Σιγομαγειρεμένος μαύρος χοίρος, κρέμα κολοκύθας, 

αποξηραμένα φρούτα, σάλτσα Madeira Malvasia 10 y.o.

Slowly cooked black pork, pumpkin cream, dried fruit, Madeira Malvasia 10 y.o.  sauce.

 

ή / or

 

Bavette Black Angus, κρέμα γλυκοπατάτας αρωματισμένη 

με μαύρη τρούφα, λαχανικά, σάλτσα ξινόμαυρου κρασιού Νάουσας

Black Angus Bavette, sweet potato cream flavored with black truffle, vegetables, 

Ksinomavro wine sauce from Naousa.

 

Pâte à choux, patisserie μανταρίνι, κρέμα γιαούρτι, κάστανο, φουντούκι, sorbet μανταρίνι. 

Παρφέ αρμενοβίλ, σοκολατένιος κορμός, κραμπλ πραλίνας, 

φιστίκι Αιγίνης, τζελ σμέουρο, σάλτσα σοκολάτας. 

Κρέμα τιραμισού, cookies, γκανάς σοκολάτας, μασκαρπόνε, 

crue de cacao, φραμπουάζ, παγωτό βανίλια.

Pâte à choux with mandarin pastry cream, yogurt cream, chestnut, hazelnut, and mandarin sorbet.

Parfait ‘armenoville’, chocolate log, crumble praline, pistachio from Aigina, raspberry gel, chocolate sauce.

Tiramisu cream, cookies, chocolate ganache, mascarpone, crue de cacao, raspberry, vanilla ice cream.

 

Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα

Christmas sweets

 

Τιμή κατά άτομο / Price per person 100€

 

 

 
CLOCHARD CHRISTMAS DAY
 

Champagne Louis Roederer, Collection 245

 

 

Βελουτέ αστακού, πικάντικες γαρίδες, 

λάδι μπούκοβο, βουτυράτοι σπόροι, κρουτόν. 

Lobster velouté, spicy shrimps, chili oil, buttery seeds, croutons.

 

Λαχανοντολμάδες με σάλτσα αυγολέμονο, άνηθο και σχοινόπρασο.

Τζιγεροσαρμάδες με σάλτσα δεντρολίβανο, κρέμα από πατάτες στον φούρνο.

Χριστουγεννιάτικη σαλάτα, ρόδι, ξινόμηλα, brie, καρύδια πεκάν. 

Traditional stuffed cabbage leaves with “avgolemono”, dill and chives.

“Tzigerosarmades”, suet stuffed with mince, rosemary sauce, roast potato cream.

Christmas salad, pomegranate, green apples, brie, pecans.

 

Ρολάκι γαλοπούλας, καπνιστό τυρί Μετσόβου, 

θυμάρι, παραδοσιακή γέμιση, σάλτσα πουλερικών.

Turkey roulade, smoked cheese from Metsovo, thyme, 

traditional stuffing, poultry sauce.

 

 

Σιγομαγειρεμένο ζαρκάδι αρωματισμένο με κέδρο, 

κρέμα κολοκύθας, κυδώνια ποσέ, σάλτσα ρόδι.

Slow cooked venison infused with juniper, pumpkin cream, 

poached quince, pomegranate sauce.

 

ή / or

 

Γιουβετσάδα με μοσχαρίσια μάγουλα, κρέμα κολοκύθας, 

αρσενικό Νάξου, σάλτσα Ξινόμαυρου Νάουσας. 

“Giouvetsada”, orzo with veal cheeks, pumpkin cream, Arseniko Naxou cheese, 

Xinomavro wine sauce from Naousa.

 

ή / or

 

Bavette Black Angus, κρέμα γλυκοπατάτας αρωματισμένη 

με μαύρη τρούφα, λαχανικά, σάλτσα ξινόμαυρου κρασιού Νάουσας.

Black Angus Bavette, sweet potato cream flavored with black truffle, 

vegetables, Ksinomavro wine sauce from Naousa.

 

 

Pâte à choux, patisserie μανταρίνι, κρέμα γιαούρτι, 

κάστανο, φουντούκι, sorbet μανταρίνι. 

Παρφέ αρμενοβίλ, σοκολατένιος κορμός, κραμπλ πραλίνας, 

φιστίκι Αιγίνης, τζελ σμέουρο, σάλτσα σοκολάτας .

Κρέμα τιραμισού, cookies, γκανάς σοκολάτας, μασκαρπόνε, 

crue de cacao, φραμπουάζ, παγωτό βανίλια.

Pâte à choux with mandarin pastry cream, yogurt cream, chestnut, 

hazelnut, and mandarin sorbet.

Parfait ‘armenoville’, chocolate log, crumble praline, pistachio from Aigina, 

raspberry gel, chocolate sauce.

Tiramisu cream, cookies, chocolate ganache, mascarpone, crue de cacao, 

raspberry, vanilla ice cream.

 

Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα

Christmas sweets

 

Τιμή κατά άτομο / Price per person 100€

 

 

 

 
CHRISTMAS EVE LUNCH MENU
 

Champagne Louis Roederer, Collection 245

 

 

Βελουτέ Vichyssoise, dumplings ελληνικών τυριών, 

χειμωνιάτικη μαύρη τρούφα, τσιπς πράσου.

 Velouté Vichyssoise, greek cheese dumplings, winter black truffle, leek chips.

 

Λαχανοντολμάδες με σάλτσα αυγολέμονο,

 άνηθο και σχοινόπρασο

Τζιγεροσαρμάδες με σάλτσα δεντρολίβανο, 

κρέμα από πατάτες στον φούρνο.

Χριστουγεννιάτικη σαλάτα, ρόδι, ξινόμηλα, brie, καρύδια πεκάν.

 Traditional stuffed cabbage leaves with “avgolemono”, dill and chives.

“Tzigerosarmades”, suet stuffed with mince, rosemary sauce, roast potato cream.

Christmas salad, pomegranate, green apples, brie, pecans.

 

Παραδοσιακή γαλοπούλα με γέμιση, κάστανο, σταφίδες, κουκουνάρι.

Traditional turkey with stuffing, chestnut, raisins, pine nuts.

 

 

Μπούτι πάπιας Rougié κονφί, κρέμα εσαλότ, πλιγούρι, 

λαχανάκια Βρυξελλών, σάλτσα μανταρίνι. 

Rougié duck leg confit, shallot cream, bulgur, 

Brussels sprouts, mandarin sauce

 

ή / or

 

Σιγομαγειρεμένος μαύρος χοίρος, κρέμα κολοκύθας, 

αποξηραμένα φρούτα, σάλτσα Madeira Malvasia 10 y.o.

Slowly cooked black pork, pumpkin cream, dried fruit, 

Madeira Malvasia y.o. sauce.

 

ή / or

 

Bavette Black Angus, κρέμα γλυκοπατάτας αρωματισμένη με μαύρη τρούφα, λαχανικά, σάλτσα ξινόμαυρου κρασιού Νάουσας.

Black Angus Bavette, sweet potato cream flavored with black truffle, 

vegetables, Ksinomavro wine sauce from Naous.a

 

 

Pâte à choux, patisserie μανταρίνι, κρέμα γιαούρτι, 

κάστανο, φουντούκι, sorbet μανταρίνι. 

Παρφέ αρμενοβίλ, σοκολατένιος κορμός, κραμπλ πραλίνας, 

φιστίκι Αιγίνης, τζελ σμέουρο, σάλτσα σοκολάτας .

Κρέμα τιραμισού, cookies, γκανάς σοκολάτας, μασκαρπόνε, 

crue de cacao, φραμπουάζ, παγωτό βανίλια.

Pâte à choux with mandarin pastry cream, yogurt cream, chestnut, 

hazelnut, and mandarin sorbet.

Parfait ‘armenoville’, chocolate log, crumble praline, pistachio from Aigina, 

raspberry gel, chocolate sauce.

Tiramisu cream, cookies, chocolate ganache, mascarpone, crue de cacao, 

raspberry, vanilla ice cream.

 

Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα

Christmas sweets

 

Τιμή κατά άτομο / Price per person 100€

 

 

 
CHRISTMAS EVE REVEILLON
 

Ώρα προσέλευσης

Time of Arrival

21:30

 

Ώρα έναρξης

Service starts at

22:00

 

Τιμή κατά άτομο

Price per person

160€

 

 

Sashimi σφυρίδας, yuzu truffle, γογγύλια

Grouper sashimi, yuzu truffle, turnips

 

Κιτρινόπτερος τόνος, παντζάρι, raspberry

Yellowfin tuna, beetroot, raspberry

 

Bric, blinis, μοσχολέμονο

Bric, blinis, lime

 

Nigiri σολομού, μαγιονέζα wasabi, ροζ πιπέρι

Salmon nigiri, wasabi mayonnaise, pink peppercorn

 

 

Champagne Louis Roederer, Collection 245

 

 

Σούπα Americaine, ραβιολάκι γαρίδας, σελινόριζα, λάδι τσίλι

Soupe Américaine, shrimp raviolino, celeriac, chili oil

 

Πεσκανδρίτσα, αρωματικό ριζότο,

edamame, beurre blanc σαμπάνιας, χαβιάρι

Monkfish, aromatic risotto, edamame, champagne beurre blanc, caviar

 

Παραδοσιακή γαλοπούλα με γέμιση,

ρόδι, κάστανο, σάλτσα μαύρης σοκολάτας

Traditional turkey with stuffing, pomegranate, chestnut, dark chocolate sauce

 

Μπούτι πάπιας Rougié κονφί, κρέμα καρότο,

τερίνα πατάτας, chicory, σάλτσα φραγκοστάφυλου

Rougié duck leg confit with carrot purée, potato terrine, chicory, and redcurrant sauce

 

ή / or

 

Φιλέτο Limousin, βασιλομανίταρο, χειροποίητα νιόκι

αρωματισμένα με δεντρολίβανο, κρέμα αγκινάρας Ιερουσαλήμ,

σάλτσα μαύρης τρούφας

Limousin fillet,king mushroom, handmade rosemary-infused gnocchi,

Jerusalem artichoke cream, black truffle sauce

 

Oh… Christmas tree”, σοκολάτα,

φρούτα του δάσους, χρυσός

“Oh… Christmas tree”, chocolate, forest fruits, gold

 

Mignardise

 

 

 
Waiting to serve you!
 

Clochard - Bar Restaurant.

Waiting to serve you!

On special ocasions we prepeare set menus that capture the essence of the celebration

 
Waiting to serve you!
 

Clochard - Bar Restaurant.
Waiting to serve you!

 

 

2310 239805 reservations@clochard.gr