Ελληνική και διεθνή κουζίνα,
με φρέσκα υλικά άριστης
ποιότητας και μια μεγάλη ποικιλία
εξαιρετικών κρασιών

Ελληνική και διεθνή κουζίνα, με φρέσκα υλικά άριστης ποιότητας και μια μεγάλη ποικιλία εξαιρετικών κρασιών

ΚΡΥΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ

Καρπάτσιο από ψάρι ημέρας, αυγοτάραχο Μεσoλογγίου, μπρικ, εσπεριδοειδή 20.00

Ταρτάρ τόνου, αυγά βασιλικής ρέγγας, σχοινόπρασο, σόγια,  βινεγκρέτ φουντουκιού  18.00

Μοσχαρίσιο φιλέτο ταρτάρ, αυγά ορτυκιού, πίκλες αγγουριού, κάπαρη, μαγιονέζα τσίλι, τραγανή φωλιά πατάτας 20.00

Ποικιλία ελληνικών και γαλλικών τυριών, αποξηραμένα φρούτα 20.00

 

ΖΕΣΤΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ

Χταπόδι και καλαμάρι σχάρας, φάβα Σαντορίνης, τηγανιτή κάπαρη,κουλί πιπεριάς Φλωρίνης, λευκός ταραμάς,  μυρωδικά,24.00

Βασιλικά χτένια, γαρίδες και τσιπούρα «σαβόρο», σταφίδες, λευκό ξίδι βαλσάμικο, αφρός μπισκ, γκοφρέτα άγριου ρυζιού 26.00

Παραδοσιακός μουσακάς, αρωματική σάλτσα ντομάτας, ντοματίνια κονφί, αφρός φέτας Παγγαίου  15.00

Φουαγκρά Rougie, κρέμα παστινάκι, καραμελωμένο αντίβ, chutney ανανά - σταφίδας, φρούτα του δάσους  24.00

 

ΣΑΛΑΤΕΣ

‘Ελληνική σαλάτα’, γαλοτύρι Καστοριάς, ντοματίνια, αγγούρι, πιπεριά, κάπαρη, χώμα ελιάς, κανταίφι, βασιλικός, ρίγανη 12.00

Αχλάδι ποσέ, γκραντέν κατσικίσιου τυριού, μεσκλάν, αμπελοφάσουλα, φρούτα του δάσους 12.00

 

ΡΙΖΟΤΟ - ΖΥΜΑΡΙΚΑ

Καλαμαράτα ή ριζότο θαλασσινών, αυγοτάραχο Μεσολογγίου , φινόκιο, μάραθο 25.00

‘Γιουβέτσι’ γαρίδας, μπισκ, λάδι τσίλι, μπούκοβο 24.00

Ραβιόλι με ανθότυρο και φέτα, μανιτάρια, σπαράγγια, κρέμα σελινόριζας, τσιπς παρμεζάνας, λάδι βασιλικού  18.00

 

ΨΑΡΙΑ

Σφυρίδα πελαγίσια, «αγκινάρες αλά πολίτα», γαλάκτωμα σκόρδου, αρωματικό λαδολέμονο 32.00

Φιλέτο σολομού, πουρές ψητού κουνουπιδιού, αρωματικό ρύζι jasmine με ξηρούς καρπούς, ζωμός ψαριού με λεμονόχορτο 20.00

Φιλέτο από ψάρι ημέρας, κρέμα καπνιστής μελιτζάνας, τζιτζιριστά χόρτα, αρωματικά, chips πράσου 28.00

 

ΚΡΕΑΣ

Φιλέτο κόκορα σε άλμη, σπιτικά νιόκι πατάτας, μανιτάρια σιτάκε, γλυκομπίζελα, κρέμα καρότου, σάλτσα ξινόμαυρου κρασιού 19.00

Αρνάκι γάλακτος σιγομαγειρεμένο στη σκέπη του, πουρές από αμπελόφυλλα, ρεβιθάδα, σάλτσα από τον ζωμό του 25.00

Φιλέτο πάπιας Rougie, πουρές πράσινου μήλου, κυδώνι, σάλτσα γαρίφαλο 27.00

 

CLOCHARD CUTS

Flap steak, Black Angus, ΗΠΑ 26.00

Φιλέτο, Limousin, Γαλλία 30.00

Σατομπριάν (για δύο άτομα), Limousin, Γαλλία 70.00

Ribeye, Black Angus, Αυστραλία 35.00

Τ-bone steak, Black Angus, ΗΠΑ  80.00/kg

Σάλτσες: Bearnaise / Pepper

Συνοδευτικά:

Πουρές πατάτας αρωματισμένος με μαύρη τρούφα και σχοινόπρασο

Τραγανές πατάτες chips με ρίγανη και θυμάρι

Λαχανικά εποχής στον ατμό με σκορδοβούτυρο

Πατάτες Νέας Γης, σπαράγγια και μανιτάρια

ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ

Cremeux σοκολάτας, μάνγκο, χαμομήλι, φουντούκια, παγωτό βανίλια 12.00

Κρέμα catalana, κανέλα, πορτοκάλι, κροκάν αμυγδάλου, φρούτα του δάσους 12.00

Κρέπες Suzette 10.00

 

 


 

 

2310 239805 reservations@clochard.gr